αλλαγή κλειδαριάς

Αλλαγή Κλειδαριάς

Αλλαγή κλειδαριάς, πολλοί είναι οι λόγοι που ευθύνονται για την άμεση ανάγκη αντικατάστασης της κλειδαριάς και την τοποθέτηση καινούργιας.

Ο πιο προφανής είναι η φυσιολογική φθορά και η μη σωστή λειτουργία της.  Άλλες περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση αλλαγή κλειδαριάς είναι η μετακόμιση σε νέο χώρο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, η καταστροφή κλειδαριάς από διάρρηξη, χαμένο ή κλεμμένο κλειδί, εξώσεις.

Αλλαγή κλειδαριάς συνιστάται επίσης και για την αναβάθμιση του επιπέδου ασφάλειας του σπιτιού ή της επιχείρισης σας. Σε μια εποχή αυξανόμενων κινδύνων, η ασφάλεια των ανθρώπων και των περιουσιών αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Οι πιστοποιημένοι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα σας συμβουλέψουν  για τη δική σας περίπτωση αλλαγής κλειδαριάς.

Τι δυνατότητες έχω;

 Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της απλής κλειδαριάς απο απλή πόρτα.  ( ξύλινη, αλουμινίου, σιδερένια) σε κλειδαριά ασφαλείας για μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτροπή διάρρηξης.

Καθώς και η τοποθέτηση πρόσθετης δεύτερης κλειδαριάς.

Επίσης, προτείνεται η αντικατάσταση των κλειδαριών παλαιού τύπου σε θωρακισμένες πόρτες σε νέου τύπου κλειδαριές.

Οι οποίες  φέρουν καταπέλτη και προστατευτικό του κυλίνδρου ασφαλείας ( defender)  και επιτυγχάνουν μέγιστο επίπεδο ασφάλειας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους εμπορικούς οίκους στο χώρο της ασφάλειας και μπορείτε να εμπιστευτείτε και να στηριχτείτε στους τεχνικούς μας για να σας προτείνουν λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας και τον προσωπικό σας προυπολογισμό.